Afscheid SDG-voorzitter Martin Makkinga

Na 10 jaar voorzitterschap bij Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Ommen heeft Martin Makkinga de voorzittershamer tijdens de algemene ledenvergadering overgedragen aan Herman Tip.

Bestuurlijk heeft Martin Makkinga zich 25 jaar voor SDG ingezet waarvan de laatste 10 jaar als voorzitter. In deze jaren heeft hij op bestuurlijk vlak SDG naar een nieuwe fase geloodst, met onder andere een vernieuwde bestuursstructuur. Martin was de drijvende kracht achter de realisatie van het nieuwe verenigingsgebouw aan de Korenmolen 20. Daarnaast werd Martin ook gehuldigd voor zijn 40 jarig lidmaatschap. Namens de vereniging werd Martin van harte bedankt voor de vele jaren inzet. Na overhandiging van een cadeau en een mooie bos bloemen was het tijd voor de symbolische overdracht van de voorzittershamer aan Herman Tip.

Herman Tip is geen actief lid maar is gelieerd aan de vereniging. Hij is zeer actief in Ommen, zowel artistiek als organisatorisch. De vereniging denkt in hem een goede enthousiaste voorzitter te hebben die SDG verder kan brengen naar een mooie toekomst.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten