Op 6 april Grote Peuter Dag op alle basisscholen van OOZ

“Is uw kind al bijna toe aan de echte school? Een grote peuter die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Heerlijk met de neus in de prentenboeken. Met de hele klas  liedjes zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen?

Voor je er erg in hebt is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school?”

Kom kijken op de basisscholen van OOZ!

Om ouders en hun kinderen te helpen een fijne school te kiezen, zet OOZ (Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio) op vrijdagochtend 6 april van 09.00 tot 11.30 de deuren open van al haar basisscholen in Zwolle en regio. Tijdens deze Grote Peuter Dag kunnen kinderen ontdekken, spelen, knutselen in en rondom de basisscholen. Ouders/verzorgers kunnen de school bekijken en zich uitgebreid laten informeren door leerkrachten en directie, zodat er een fijne en goede school gekozen kan worden die helemaal bij het kind past. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders die op zoek zijn naar een goede basisschool!

 

De scholen van OOZ

Tot OOZ behoren meer dan twintig openbare basisscholen in Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Hattem en Zwolle. Al deze basisscholen van OOZ zijn uniek. Door de ligging, het mooie gebouw, het onderwijsprogramma, en vooral door de leerkrachten, alle leerlingen en ouders op de school. Onderwijs doe je immers samen. Onderwijs op de scholen van OOZ gaat uit van een solide basis en kennis, durven dromen en een open blik naar ontwikkelingen in de toekomst! 


Grote Peuter Dag in Ommen!

De basisscholen van OOZ in de gemeente Ommen die deelnemen aan de Grote Peuter Dag zijn:
OBS Het Palet, Haarsweg 1, Ommen – www.hetpaletommen.nl
OBS Nieuwebrug,  Barkeweg 3, Ommen – www.obsnieuwebrug.nl  
OBS De Dennenkamp, Tureluur 14, Ommen – www.dennenkamp.nl

Meer informatie over de Grote Peuter Dag

De Grote Peuter Dag: www.grotepeuterdag.nl

Facebook: www.facebook.com/GrotePeuterDag

Twitter: www.twitter.com/GrotePeuterDag

Artikel delen:
Foto's 4
Gerelateerde berichten