Vrijdag 5 april: Grote Peuter Dag op basisscholen OOZ

“Is uw kind al bijna toe aan de echte school? Een grote peuter die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Heerlijk met de neus in de prentenboeken. Met de hele klas zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen?

Voor je er erg in hebt is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school?” Kom kijken op de basisscholen van OOZ!

Om ouders en hun kinderen te helpen een fijne school te kiezen, zet OOZ (Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio) op vrijdagochtend 5 april tussen 09.00 tot 11.30 de deuren open van meer dan twintig basisscholen in Zwolle en regio. Er kunnen meerdere scholen bezocht worden en tevoren aanmelden is niet nodig.

Onderwijs is meer dan cijfers!

Tijdens de Grote Peuter Dag kunnen peuters beleven hoe fijn het is om straks naar de basisschool te gaan. Op deze ochtend laten de scholen graag zien dat goed onderwijs meer is dan cijfers. Peuters kunnen ontdekken, spelen, knutselen in en rondom de scholen. Ouders/verzorgers kunnen intussen de school bekijken en vragen stellen aan leerkrachten en directie.

Op de Grote Peuter Dag kunnen zij zich uitgebreid laten informeren waardoor er een fijne en goede school gekozen kan worden die helemaal bij het kind past. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders die op zoek zijn naar een goede basisschool. De basisscholen van OOZ in de gemeente Ommen en Dalfsen die deelnemen aan de Grote Peuter Dag zijn:

Ommen: De Dennenkamp, Nieuwebrug en Het Palet.
Dalfsen: De Bonte Stegge.
Nieuwleusen: De Tweemaster
Lemelerveld: Heidepark

Meer informatie over de Grote Peuter Dag: 

Alle OOZ scholen: www.ooz.nl

De Grote Peuter Dag: www.grotepeuterdag.nl

Facebook: www.facebook.com/GrotePeuterDag

Twitter: www.twitter.com/GrotePeuterDag

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten