Grote Peuter Dag op basisscholen

 

“Is uw kind al bijna toe aan school? Een grote peuter die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Heerlijk met de neus in de prentenboeken. Met de hele klas zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen? Voor je er erg in hebt is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school die helemaal bij uw kind past? Dit kunt u vrijdag 24 september ontdekken tijdens de Grote Peuter Dag!”

Kom kijken op de basisscholen van OOZ!

Om ouders en hun kinderen te helpen een school te kiezen, zet OOZ vrijdagochtend 24 september tussen 9.00 en 11.30 uur de deuren open van al haar basisscholen in Zwolle en regio.

Onderwijs is meer dan cijfers!

Tijdens de Grote Peuter Dag kunnen peuters beleven hoe het is om straks naar de basisschool te gaan. Op deze ochtend laten onze scholen graag zien dat goed onderwijs meer is dan cijfers! Peuters kunnen ontdekken, knutselen en spelen in en rondom de scholen. Ouders, verzorgers kunnen de school bekijken en vragen stellen aan leerkrachten en directie. Op de Grote Peuter Dag kunnen zij zich zo uitgebreid laten informeren waardoor er een fijne en goede school gekozen kan worden die helemaal bij het kind past. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders die op zoek zijn naar een basisschool!

De basisscholen in de gemeente Ommen die deelnemen aan de Grote Peuter Dag zijn:

 

Meer informatie over de Grote Peuter Dag

(Ingezonden bericht)

 

 

 

Artikel delen:
Gerelateerde berichten