Dames 1 OZC onderuit in Steenwijk

In de uitwedstrijd tegen Oldeveste is OZC er niet geslaagd de punten mee naar huis te nemen.
OZC begon goed aan de wedstrijd. Minpuntje was dat de kansen die er voor OZC waren, niet werden afgemaakt. De wedstrijd ging gelijk op totdat Olde Veste uit een corner de 1-0 scoorde.  Dat was tevens de ruststand.

Na de rust zocht OZC nog wel de aanval maar kreeg Olde Veste meer en meer een veldoverwicht. Een doelpunt leek een kwestie van tijd, zeker toen het ook echt 2-0 werd.  OZC slaagde er niet in de verdediging van het team uit Steenwijk te verschalken. Uit de zoveelste lange bal, werd door Olde Veste de 3-0 binnengetikt. Uit een goed ingeschoten vrije trap maakte Roos ver voor het sluiten van de markt de 3-1. Nog even leek de wedstrijd te kantelen door besluiteloosheid bij de thuisploeg maar de 3-2 bleef helaas uit. Bij 4-1 was de wedstrijd gespeeld en besloot de scheidsrechter af te fluiten.

Zaterdag 28 april speelt Dames 1 in Wolvega een uitwedstrijd tegen de plaatselijke FC. Vanaf sportpark Westbroek vertrekt er om 15.00 een bus met daarin de nodige supporters om Dames 1 te ondersteunen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten