Vrijwilligers VacatureBank Ommen

In Ommen worden veel activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers! Vrijwilligerssteunpunt Ommen presenteert op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl het aanbod van vrijwilligers en de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken.

 

In deze rubriek een greep uit vraag en aanbod:

Aanbod vrijwilliger
Enthousiaste, zeer gedreven en ervaren technicus van 66 jaar wil zich graag inzetten om defecte spullen bijv. elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, meubels, sieraden etc. te repareren.

Vacature vrijwilligerswerk
Kringloop Noggus & Noggus zoekt een chauffeur voor het ophalen en bezorgen van kringloopgoederen.
Baalderborg groep is voor de dinsdag of in het weekend op zoek naar een fietsvrijwilliger op rolstoelfiets met ondersteuning.

Prinses Beatrix Spierfonds Ommen zoekt een organisator, wijkhoofden voor Stegeren, Junne, Varsen en de Vlierlanden en natuurlijk collectanten.

Meer informatie over vraag en aanbod is te vinden in de Vrijwilligers Vacaturebank op de website www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl
Volg Vrijwilligerssteunpunt Ommen ook op Facebook en Twitter:
www.facebook.com/VSOmmen en www.twitter.com/VS_Ommen

Vrijwilligerssteunpunt Ommen is gevestigd in het gemeentehuis Ommen aan de Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen en te bereiken via emailadres vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl en telefoonnummer 14 0529.
Inloop elke maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur!

Artikel delen:
Gerelateerde berichten