Wandelvierdaagse opnieuw een succes

De wandelvierdaagse ligt weer achter de vele lopers. Op donderdag 7 juni gingen er naast 1291 lopers, ook nog eens 90 wandelaars vanuit het Vlierhuis en Oldenhaghen op pad. Het totale deelnemersaantal kwam daarbij uit op 1381.

De 90 wandelaars vanuit het Vlierhuis liepen niet mee tijdens het defilé, maar zaten voor het Vlierhuis naar de bonte stoet te kijken.

1291 lopers werden onder de vrolijke klanken van Soli Deo Gloria Ommen @cresendo Ommen De Bazuin Ommen en Marching- & Showband Jubal Vechtdal over de finish gebracht. Daar wachtte nog een heerlijk gratis ijsje aangeboden door Resto Oco!

De eerste prijs voor de mooist verklede groep ging dit jaar naar Sint Willibrordusschool Vilsteren , de ‘Pinokkioneuzen’ van OBS Nieuwebrug gingen er met de tweede prijs vandoor. Prijs nummer drie ging huiswaarts met de PCB De Triangel Witharen. 

Elk jaar gaat een kleine bijdrage van elke deelnemer naar een goed doel. Dit jaar waren er maar liefst twee goede doelen de werkgroep Albanië en Speelotheek ’t Boemeltreintje

Artikel delen:
Foto's 4
Gerelateerde berichten