Meer energie, balans en minder klachten?

Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van magneettherapie om hun algehele gevoel van welzijn te verbeteren: onder andere pijnverlichting, minder stress, meer energie & balans. Christel Sampimon werd na een whiplash zelf verrast door de werking van magneten. Dat was voor haar het beginpunt van Magnetic Wellness.

“Het was een bijzondere ervaring want na ruim 20 jaar pijnklachten ben ik sinds de magneettherapie pijn- en klachtenvrij. In de reguliere geneeskunde kwam ik niet verder. Tijdens Summer Fair kwam ik in aanraking met magneetsieraden. Ik kende het niet en wilde het gaan proberen, hoe sceptisch ik ook was. Baat het niet, dan schaadt het niet. Dat magneten werken, is bij mij wel heel duidelijk geworden. Doordat ik me zo goed voelde, wilde ik zelf zoveel mogelijk mensen helpen met het inzetten van magneten.”

Sampimon is sinds 2015 zelfstandig zakenpartner van Energetix magneetsieraden & wellness en combineert dit met haar nieuwe bedrijf als zelfstandig JEMAKO distributiepartner. Ze verkoopt vanuit huis of webshop, maar bezoekt hier en daar ook een leuk evenement of komt bij u thuis. Klanten komen eigenlijk overal vandaan, zelfs uit Engeland en Amerika, vervolgt de ondernemer.

“Magneettherapie is voor iedereen bedoeld (met uitzondering van personen met een pacemaker). Volwassenen, kinderen maar ook dieren hebben hier baat bij. Het is een lifestyle waar je niet in hoeft te geloven, maar die je moet ervaren.” Zelf ervaren of meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten