Rosengaerde viert certificering bij start Week van Zorg en Welzijn

Rosengaerde viert aan het begin van de Week van Zorg en Welzijn de ISO 9001 certificering die eind vorig jaar behaald is. Het behaalde certificaat werd opgehangen en de aanwezige medewerkers werden kort toegesproken door directeur bestuurder Esther Liefers.

In haar toespraak gaf Esther Liefers aan dat ze trots is op de medewerkers van Rosengaerde. “Deze certificering laat zien dat wij bereid zijn om ons kritisch te laten beoordelen en ons continue te ontwikkelen. Het was fijn dat uit de audit bleek, dat er hard gewerkt wordt om de visie van Rosengaerde waar te maken. Wat de auditoren vooral opviel, was de betrokkenheid van de medewerkers. Het draait bij Rosengaerde om het welzijn van onze cliënten.” Nadat het behaalde certificaat aan de muur bevestigd was, werd iedereen getrakteerd op koffie met gebak.

De certificering

De ISO 9001 certificering laat zien dat Rosengaerde staat voor goede en zichtbare kwaliteit van dienstverlening. De activiteiten die onder de certificering vallen zijn: verpleeghuiszorg (waaronder psychogeriatrische zorg), dagbesteding, dagverzorging, welzijnsactiviteiten, begeleiding, thuiszorg, wijkverpleging, huishoudelijke hulp en maaltijdservice.

Over ISO 9001

In vrijwel iedere sector is ISO 9001 een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat een organisatie goed beheerst dat een product of dienst voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten en andere belanghebbenden.

 

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten