Kijk en doedag bij `t Olde Manegepeerd

Op zondag 31 maart van 10.00 uur tot 17:00 uur is er weer een rommelmarkt en kan je paarden knuffelen bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte. Het is gewoon binnen dus ook als het zou regenen is dat geen probleem.

Kom en neem een kijkje en neem je broertje, zusje, je ouders en je buren ook eens mee. Ook toeristen die in de omgeving verblijven zijn meer dan welkom. Vergeet niet uw camera.

De gehele opbrengst van de rommelmarkt is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze worden zeer goed verzorgt door allemaal vrijwilligers. U bent ook in de gelegenheid zich aan te melden als vrijwilliger. Het is hartstikke leuk en de onderling sfeer is gewoon super. Graag geven de vrijwilligers uitleg over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken. De koffie en de warme hap staan klaar.

Wilt de gestalde paarden zelf verwennen?  Dan is er tegen betaling wat lekkers en vooral gezonds te koop voor ze. Je mag zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven. Ook is de manege een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet. Alles wordt er aan gedaan om aan geld te komen om het onderhoud te bekostigen.

Het adres waar u ’ t Olde Manegepeerd kunt vinden is aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. Als u deze weg inrijdt, ziet u dan links een grote schuur en daar is het.

Meer info? Neem eens een kijkje op de website of mail naar info@manegepeerd.nl. Tel: 06 -128 74 764.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten