Kijk en doedag bij `t Olde Manegepeerd

Op 30 juni van 10:00 uur tot 17:00 uur te Dalmsholte is er weer een kijk en doedag bij `t Olde Manegepeerd. Wat is er te doen?

De bekende rommelmarkt met heel veel tweedehands spullen. En natuurlijk kun je de paarden verwennen. De paarden zijn buiten maar ook nu kun je genieten van ze door ze wat lekkers te geven voor de draden of een wandeling met de vrijwilliger tussen de paarden. Kom en neem een kijkje en neem je broertje, zusje, je ouders en je buren ook eens mee. Ook toeristen die in de omgeving verblijven zijn meer dan welkom. Vergeet niet uw camera.

De gehele opbrengst van de rommelmarkt is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Ze worden verzorgt door de vrijwilligers. Je  bent ook in de gelegenheid je aan te melden als vrijwilliger. Het is hartstikke leuk en de onderling sfeer is gewoon super. Graag geven de vrijwilligers uitleg over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken. De koffie en de warme hap staan klaar.

Wil je de paarden zelf verwennen?  Dan is er tegen betaling wat lekkers en vooral gezonds te koop voor ze. Je mag zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven.

Ook is de manage een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges, mobieltjes en frituurvet. Je ziet wel dat ze alles doen om aan geld te komen om het onderhoud te bekostigen. Uiteraard mag je ook op andere wijze financieel sponsoren.

Het adres waar u ’ t Olde Manegepeerd kunt vinden is aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. Als u deze weg inrijdt, ziet u links een grote schuur en daar is het.

Kijk voor meer informatie op www.manegepeerd.nl. Mailen mag ook:  info@manegepeerd.nl of bellen tel: 06 -128 74 764.

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten