Kijk en doedag bij `t Olde Manegepeerd

De bekende rommelmarkt is er weer. En niet vergeten om de paarden te verwennen bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte. De paarden zijn buiten, maar ook nu kun je genieten van ze. Wat lekkers geven of een wandeling met de vrijwilliger tussen de paarden.

De eerste mogelijkheid om dit weer mee te kunnen maken is zondag 26 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kom en neem een kijkje en neem je broertje, zusje, je ouders en je buren ook eens mee. Ook toeristen die in de omgeving verblijven zijn meer dan welkom. Vergeet niet uw camera.

De gehele opbrengst van de rommelmarkt is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze worden zeer goed verzorgt door allemaal vrijwilligers.  U bent ook in de gelegenheid zich aan te melden als vrijwilliger. Het is hartstikke leuk en de onderling sfeer is gewoon super. Graag geven de vrijwilligers uitleg over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken.

De koffie en de warme hap staan klaar. Wil je de paarden zelf verwennen?  Dan is er tegen betaling wat lekkers en vooral gezonds te koop voor ze. Je mag zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven. Ook is er inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet. U ziet wel men doet er alles aan om aan geld te komen om het onderhoud te bekostigen. Maar u kan de manege ook financieel sponsoren of op andere manieren.

Het adres waar u ’ t Olde Manegepeerd kunt vinden is aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. Als u deze weg inrijdt, ziet u dan links een grote schuur en daar is het.

Kijk ook eens op www.manegepeerd.nl. U mag ook mailen: info@manegepeerd.nl. Tel: 06 -128 74 764.

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten