Rosengaerde introduceert het Menu de Chef

Vanaf 1 april koken de koks van Rosengaerde het Menu de Chef: een reeks van gezonde, gevarieerde en lekkere maaltijden met alle belangrijke voedingswaarden. Bij de wekelijkse menucyclus houden de koks rekening met de verdeling van koolhydraten, vetten en eiwitten. Als cliënten elke dag voor het Menu de Chef kiezen, dan kiezen ze voor een reeks uitgebalanceerde maaltijden en een gezond voedingspatroon.

José Bloo, als manager bedrijfsbureau nauw betrokken bij dit project, zegt erover: “De maaltijd is bij uitstek het moment van de dag om samen te zijn, verhalen te delen en met smaak van eten te
genieten. Juist voor onze doelgroep is goed eten en drinken belangrijk, ook in relatie tot gezondheid.

Een lekkere, gezonde en gezellige maaltijd speelt hierbij een belangrijke rol en kan bijdragen aan een gevoel van welbevinden. De eerste reacties die we op het nieuwe menu hebben ontvangen, zijn vooral positief. Veel cliënten geven aan dat het eten ze heerlijk smaakt. Uiteraard gaan we ook met suggesties en verbeterpunten aan de slag.”

Rosengaerde wordt bij dit project begeleid door Smaak van het Huis. Er is ook veel aandacht voor duurzaamheid. Met het nieuwe menu wordt verspilling tegengegaan. Ook streeft Rosengaerde
ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van streek- en seizoensproducten. Rosengaerde wordt hierbij ondersteund door Eten uit de regio. Cliënten konden deze week kennismaken met (h)eerlijke streekproducten, want boeren uit de omgeving waren bij Rosengaerde aanwezig om meer te vertellen over hun bedrijf en de producten die ze leveren.

Artikel delen:
Foto's 3
Gerelateerde berichten