Programma Koningsdag 2019

Het prachtige programmablad voor Koningsdag 2019 is deze week huis-aan-huisbezorgd in Ommen en de regio. Hierbij alvast een tipje van de sluier:

Op donderdag 25 april is er een gezellige Oranje-avond voor de bewoners in woonzorgcentrum Oldenhaghen. Op vrijdag 26 april vinden de gebruikelijke kinderoptochten voor versierde fietsen, karren en lampionnen plaats.

De aubade op Koningsdag vindt plaats op de oude, vertrouwde plek, namelijk bij het Hoefijzer tegenover “Oldenhaghen” aan de Hessel Mulertstraat, aanvang 09.30 uur. Aansluitend vindt er in Oldenhaghen een Oranjemarkt plaats.

De grote optocht met versierde wagens en muziekkorpsen gaat om 13.30 uur van start aan de Stationsweg bij Paping. Het belooft zoals gewoonlijk een prachtige optocht te worden. Dit jaar is een bijzonder jaar, de Oranjevereniging Ommen viert haar 60-jarig bestaan.

Vanaf 15.00 uur is er op het feestterrein een uitgebreid programma, in het digitale programmablad vindt u verder alle informatie met betrekking tot muziek, cabaret, kindertheater, springkussendorp  voor kinderen, kortom te veel om op te noemen.

Voldoende eettentjes kunnen er voor zorgen dat het lang gezellig blijft op het feestterrein. Het programma gaat non-stop door tot het vuurwerk rond 21.15 uur start aan de oevers van de Vecht.

U kunt het programmablad openen via de link op onze website www.oranjeverenigingommen.nl.

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten