Komend weekende twee spoedexposities

De berichten van Yvonne Linthorst heeft heel veel reacties losgemaakt. Yvonne heeft twee prachtige schilderijen gemaakt van de leden van de rockgroep Normaal. Eén van die schilderijen gaat in de veiling op 25 mei, de opbrengst is dan voor de KWF. Heel veel mensen hebben deze schilderijen op een plaatje gezien. Maar nu komen er zo ontzettend veel vragen van lezers: kunnen we die schilderijen (en Yvonne zelf) niet in het echt zien, voordat het op de veiling komt?

Dat heeft Yvonne aan het denken gezet. En ze gaat daar gehoor aan geven. Ze noemt het zelf een Opendagdeur, ze zegt: nu het schilderij van Jan Manschot klaar is en ik zo enorm veel positieve reacties heb gekregen, en van velen te horen kreeg van, wat zou ik het schilderij graag willen zien in het echt, heb ik besloten om op zaterdag 18 mei een expositie middag te houden. (het schilderij van Bennie Jolink is dan ook te zien).  Dus voor diegene die op 25 mei niet naar de veiling kunnen, zaterdag 19 mei van 14:00 tot 17:00 uur. Iedereen is welkom aan de Ganzenweg 2 Lemelerveld.

Daar blijft het niet bij, want op zondag 19 mei zijn deze schilderijen (en Yvonne) te zien bij Partycentrum Het Boskamp in Dalfsen, dat is aan de Sterrebosweg 2. Dat kan van 14.00 tot 16.00 uur die middag. Tevens is er dan een mogelijkheid een vrijwillige gift te doen voor de KWF waar de uiteindelijke opbrengst van de veiling ook naar toe gaat. De veiling is op 25 mei in de Achterhoek. Komt allen kiek’n!

Datum: zaterdag 18 mei

Tijdstip: van 14.00 tot 17.00 uur

Adres: Ganzenweg 2, Lemelerveld

Datum: zondag 19 mei

Tijdstip: van 14.00 tot 16.00 uur

Partycentrum het Boskamp, adres: Sterrebosweg 2, 7722 KG, Dalfsen

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten