40 jaar PB Varsen houdt Fair op 15 juni 2019

Plaatselijk Belang Varsen, de belangenbehartiger van de buurtschap Varsen, bestaat dit jaar 40 jaar. Het Plaatselijk Belang zorgt onder andere voor het samenbrengen en versterken van de buurt door jaarlijks diverse activiteiten te organiseren. Ook het verfraaien en onderhouden van de buurtschap staat altijd hoog op de agenda. Een voorbeeld hiervan is het recent afgeronde project “de Brink” in Varsen.

Deze twee mijlpalen wil PB Varsen graag samenbrengen. Daarom organiseert zij op zaterdag 15 juni gezellige fair op de Brink. Op deze fair vindt u diverse stands met kleding, wijnen, brocante, woonaccessoires en vers artikelen. Ook voor de kinderen is er veel te doen, activiteiten zoals een springkussen, diverse knutselmogelijkheden, twister, en nog veel meer!

Natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. De aanleg van De Brink is in de afgelopen maanden helemaal afgerond. Tijdens de fair, om 14.30 uur, zal De Brink officieel geopend worden door wethouder Leo Bongers. Het slagwerk van Soli Deo Gloria zal hieraan haar medewerking verlenen met een bijzondere bijdrage.

Iedereen is van harte welkom tussen 11.00-17.00 uur aan de Varsenerweg 6 in Varsen. Plaatselijk Belang Varsen zou het leuk vinden om deze dag ook oud-Varsenaren te verwelkomen.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten