“Ga met een gratis gebakje bij iemand op bezoek”

Van 1 t/m 8 oktober is de landelijke week van de Eenzaamheid, in Ommen noemen we dit de Week van de Ontmoeting. Een week waarin speciale aandacht wordt gevraagd voor alle mensen die zich regelmatig  alleen voelen. Mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en die weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om familie of vrienden te om zich heen te hebben. Ontelbaar veel mensen in Nederland , jong én oud, voelen zich regelmatig eenzaam.


Na het succes van vorig jaar hebben WijZ welzijn, Evenmens Ommen en de Lions Ommen de handen ineen geslagen om de gebakjesactie te mogelijk te maken en wel op woensdag 2 en donderdag 3 oktober.  

Hoe werkt de gebakjesactie?
Je kent vast wel iemand die vaak alleen is en weinig sociale contacten heeft, die je zou kunnen verblijden met een bezoekje en een gratis gebakje.

Geef je dan op bij Evenmens Ommen. Dit kan per mail: info@evenmens.nl of telefonisch via 0529 – 82 09 96.

We noteren graag de volgende gegevens:

  • Naam en adres van degene die je wilt bezoeken
  • Hoeveel gebakjes je hiervoor nodig hebt
  • De ophaaldatum

Mocht je niemand weten om te bezoeken, dan hebben wij ook adressen van mensen die een bezoekje op prijs stellen.

Als je niet alleen op bezoek durft te gaan, dan mag je ook gerust iemand meenemen. Belangrijk is om dit aan te geven bij het aantal gebakjes. Je besteld er dan gerust drie.

Wij geven de gegevens door aan Bakkerij ten Brinke in Ommen en zorgen dat de gebakjes op de betreffende dag door u opgehaald kunnen worden. Opgeven kan vanaf nu tot en met woensdag 25 september.

We kijken uit naar een mooie actie, waarin we veel mensen in de gemeente Ommen blij kunnen maken.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten