Organisatie kijkt terug op een geslaagde Zomerfair

Ondanks het feit dat het weer niet helemaal mee werkte afgelopen weekend, kijkt de organisatie toch terug op een zeer geslaagde Zomerfair in Laag Zuthem. “Het is het risico van het vak dat het een keer een dagje regent”, vertelt Aline Hofstee namens het organiserende bureau Plan Effect. “Maar zaterdag was het weer veel beter dan voorspeld en de zondag was helemaal top”.

In totaal wisten ruim 5000 bezoekers hun weg weer te vinden naar Den Alerdinck, om aldaar te genieten van ruim 85 standhouders en een scala aan activiteiten. “De activiteiten die wij op de fair organiseren worden altijd zeer gewaardeerd door onze bezoekers. We hadden een aantal indrukwekkende roofvogelshows, diverse paardendemonstaties, modeshows en veel muzikaal vertier. Bijzonder vond ik zelf ook de samenwerking met Ons Genoegen uit Heino, die het publiek echt muzikaal wisten te verrassen”.

Havezathe Den Alerdinck vormt het prachtige decor van de fair. “Onze bezoekers mogen altijd even een kijkje nemen in het grote landhuis, dat prachtig is ingericht. Bij het landgoed horen ook vele jonkvrouwen en jonkheren die het publiek overal tegen komt. Dit in combinatie met de vele bijzondere producten die de standhouders aanboden en al het lekkers dat er te verkrijgen was, maakten de fair ook dit jaar weer tot een perfect dagje uit”.

Artikel delen:
Foto's 3
Gerelateerde berichten