Den Alerdinck Zomerfair, een lifestyle fair in een unieke setting!

Van vrijdag 7 t/m zondag 9 augustus wordt de tweede editie van de Den Alerdinck Zomerfair georganiseerd op Havezathe Den Alerdinck in Laag Zuthem.

Met ruim 90 deelnemers kunnen de bezoekers genieten van mooie woonaccessoires, tongstrelende lekkernijen, prachtige serviezen, kleding en sieraden, brocante, maar ook alles voor in de tuin en talloze cadeau-ideeën.
Na het succes van de eerste editie in 2014 is besloten door de organisatie om de fair dit jaar 3 dagen te organiseren, met een nog groter aanbod aan standhouders. ‘Na zoveel enthousiaste reacties en positiviteit kon een derde dag van de fair natuurlijk niet uitblijven op de Havezathe Den Alerdinck, dit jaar opnieuw het indrukwekkende toneel voor de Den Alerdinck Zomerfair 2015’. Aan het woord is Aline Hofstee van Organisatiebureau Plan Effect, die in samenwerking met Havezathe Den Alerdinck de fair organiseert.
‘De fair valt in de vakantieperiode en we richten ons daardoor op mensen uit de gehele omgeving, van jong tot oud, van inwoners uit de regio tot de aanwezige toeristen’. Op de fair is er voor elk wat wils. De fair staat bol van de workshops, demonstraties en activiteiten. ‘Zo komt de vereniging Ambachten van Vrogger en Noew op vrijdag een aantal oude ambachten laten zien, zoals touwslagen, boekbinden, houtdraaien en quilten. Erg interessant!’ Tevens kunt u op zaterdag genieten van spectaculaire roofvogelshows. Op zondag loopt er een schaapherder over het terrein met Drentse Heideschapen. Voor de kids is er een kinderboerderij.
Daarnaast kunnen bezoekers culinair genieten van een hapje of drankje op het terras. Tevens zijn er diverse standhouders die (h)eerlijke producten laten proeven en verkopen. ‘Om de sfeer helemaal compleet te maken worden de bezoekers verwelkomd door echte jonkvrouwen van Den Alerdinck’, aldus Aline Hofstee. De Havezathe biedt een groen decor dat zich kenmerkt door een glooiend landschap, mooie tuinen, een knusse boomgaard en dit alles in een stijlvolle setting. ‘Door de prachtige omgeving waarin het landgoed zich bevindt, hoeven we er maar weinig aan te doen om deze locatie in te richten voor een fair als deze’.
De Den Alerdinck Zomerfair is op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 augustus geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Havezathe Den Alerdinck bevindt zich aan de Den Alerdinckweg 1 te Laag Zuthem, nabij Heino. De entree bedraagt €8,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen. Het parkeren is gratis, ook is de fair voor fietsers goed te bereiken.

Voor meer informatie over deelname aan de Den Alerdinck Zomerfair kunt u contact opnemen met Organisatiebureau Plan Effect via telefoonnummer 0529-462332, of kijkt u eens op www.denalerdinckzomerfair.nl en de facebookpagina @DenAlerdinckZomerfair!

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten