Peutergym bij het Boekstartcafé

Grote broers en zussen zijn alweer naar school. Kinderen tot 4 jaar hebben dus hun papa’s en mama’s voor zichzelf alleen! Dat alleen al is een prima reden om ze op de eerste woensdag van september mee te nemen naar het Boekstartcafé. Niet alleen om te luisteren naar een mooi verhaal, maar ook voor een lekker actief uurtje peutergym met Energy Ommen.

In het BoekStartcafé in de Bibliotheek Ommen wordt altijd voorgelezen. Tegelijk met het voorlezen zijn er wisselende activiteiten voor de kinderen. Het programma voor het seizoen 2019-2020 staat nu op de website van de Bibliotheek Ommen.

Het Boekstartcafé begint om 10.00 uur.

Het begint met lezen

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met je kind. Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Om kleine kinderen en hun ouders in contact te brengen met voorlezen, organiseert de Bibliotheek het BoekStartcafé. Er is ook de BoekStart-koffer: een gratis koffertje met boekjes voor de allerkleinsten dat je mag ophalen in de Bibliotheek, samen met het pasje voor je baby. Lid zijn van de Bibliotheek is voor kinderen namelijk altijd gratis.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten