Lekker dansen bij het Boekstartcafé

Het seizoen zit er alweer bijna op! Het laatste Boekstartcafé voor de zomer is op woensdag 5 juni in de bibliotheek. Kom je ook dansen?

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, dat versterkt de band met je kind. Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Om kleine kinderen en hun ouders in contact te brengen met voorlezen, organiseert de Bibliotheek elke maand het Boekstartcafé. Er wordt altijd voorgelezen, daarnaast is er een leuke wisselende activiteit. Om het seizoen af te sluiten, gaan we dansen! Kidans geeft een lekker actieve dansworkshop speciaal geschikt voor kinderen tot 3 jaar.

Boekstartcafé

In het BoekStartcafé in de Bibliotheek Ommen wordt altijd voorgelezen. Het BoekStartcafé is er maandelijks, op een woensdagochtend vanaf 10.00 uur. Tegelijk met het voorlezen zijn er altijd wisselende activiteiten voor de kinderen. Er is ook de BoekStart-koffer: een gratis koffertje met boekjes voor de allerkleinsten dat je mag ophalen in de Bibliotheek, samen met het pasje voor je baby. Lid zijn van de Bibliotheek is voor kinderen namelijk altijd gratis.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten