Broer en zus treden samen op in Beeldentuin Witharen

Het muzikale duo, Bouwe en Abke Bruins zal zaterdagavond 14 september optreden in Beeldentuin Witharen.

Zij zijn  afkomstig uit Balkbrug, en hebben allebei een artistieke loopbaan gekozen. Bouwe als pianist, Abke als actrice en zangeres. Beiden hebben al veel individuele optredens achter de rug. Samen  treden zij  niet vaak op. Speciaal voor deze avond  zullen zij een mooi, gevarieerd programma samenstellen. Abke zingt vooral Nederlandstalige luisterliedjes en theaterliedjes van o.a. Simone Kleinsma, Karin Bloemen, Toon Hermans, begeleid door haar broer. Bouwe speelt stukken als I Giorni en Nuvole Bianche van Einaudi en stukken van Bach, Beethoven en Chopin. Daarnaast heeft hij een uitgebreid repertoire met eigen werk, wat hij ook op deze avond ten gehore zal brengen.

De meubelwerkplaats van Louis van Vilsteren zal voor deze gelegenheid worden omgebouwd als concertzaal. Hij deed dat al eerder voor een concert, en dat zorgde voor een extra speciale sfeer.

Start om 20.00 uur: inloop vanaf 19.30. Kosten: 15,- incl. koffie/ thee bij aanvang. Als je nog eerder komt kan je nog een rondje maken in de tuin. Na de voorstelling is het mogelijk om met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het concert. Reserveren bij Beeldentuin Witharen, Witharenweg 24, 7738 PG Witharen,www.atelierwitharen.nl; info@atelierwitharen.nl , 0523-676272/0652344304 (Thea)/0627876388 (Louis).

 

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten