Gezond Natuur Wandelen start op twee plekken in Ommen

Elke week een uurtje wandelen in een rustig tempo, met onderweg aandacht voor de natuur. Dat is Gezond Natuur Wandelen.

Gezond Natuur Wandelen is in eerste instantie bedoeld voor mensen die meer willen gaan bewegen. Maar ook mensen die het gezellig vinden om samen met anderen te wandelen en nieuwe mensen te ontmoeten, zijn van harte welkom.

Vrijwilligers begeleiden de groep en vertellen onderweg iets over de natuur. Na afloop drinken we -als je dat wilt- gezamenlijk koffie of thee. De wandelingen zijn gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Consumpties zijn wel voor eigen rekening.

In Ommen gaat Gezond Natuur Wandelen op twee locaties van start. Kinderboerderij: we wandelen vanaf dinsdag 3 december elke dinsdag om 10:00 uur vanaf de kinderboerderij (Het Laar 2c). Wil je meer informatie over deze wandeling neem dan contact op met: Ben van der Voort via telefoonnummer: 06-50969934 of stuur een mailtje naar: benvandervoort64@gmail.com.

Bezoekerscentrum: we starten vanaf 7 december elke eerste zaterdag van de maand om 10:00 uur een wandeling vanaf het bezoekerscentrum (Hammerweg 59A). Wil je meer informatie over deze wandeling neem dan contact op via www.bezoekercentrumommen.nl of telefoonnummer 088-5551480.

‘Samen wandelen in de natuur en het groen in de stad’

Gezond Natuur Wandelen Ommen is een gezamenlijk initiatief van IVN Overijssel en de Stichting Gezond Natuur Wandelen. Wilt u meer informatie over Gezond Natuur Wandelen kijk dan op www.gezondnatuurwandelen.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten