Mopperen? Zo doe je dat!

Waarom moppert eend toch de hele tijd? Wat is mopperen eigenlijk? Mopper je met ons mee? Kom dan op woensdag 8 januari 2020 om 10.00 uur naar het Boekstartcafé.

Doe je armen maar over elkaar en stampen maar! Samen met verteller Renate kijken we naar de dieren (als poppen) op het land. Ze zijn allen vrolijk en spelen met elkaar, maar dan; Een grote grijze wolk komt aanzetten en die wordt groter, en groter… en uiteindelijk zijn alle dieren aan het mopperen.

Een voorstelling over mopperen, met een lach… Als voorproefje van de Nationale Voorleesdagen gaat het BoekStartcafé in de Bibliotheek Ommen deze keer over het Prentenboek van het jaar: Moppereend.

In het Boekstartcafé wordt altijd voorgelezen; tegelijk met het voorlezen zijn er wisselende activiteiten voor de kinderen. Met de feestdagen in het vooruitzicht gaan we dit keer mooie knutselwerken maken.

Het begint met lezen

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met je kind. Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Om kleine kinderen en hun ouders in contact te brengen met voorlezen, organiseert de Bibliotheek het BoekStartcafé. Er is ook de BoekStart-koffer: een gratis koffertje met boekjes voor de allerkleinsten dat je mag ophalen in de Bibliotheek, samen met het pasje voor je baby. Lid zijn van de Bibliotheek is voor kinderen namelijk altijd gratis.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten