Start Basiscursus Digitale Fotografie

Met een nieuw jaar hebben veel mensen goed voornemens. Afvallen, meer sporten of een cursus volgen. Voor degenen die meer uit hun, misschien wel dure, (spiegelreflex)camera willen halen is er goed nieuws: op 6 januari start Dook van Gils weer met de Basiscursus Digitale Fotografie.

“Vaak vallen foto’s toch weer tegen,” zegt Dook, “Dat is meestal het gevolg van niet goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden van de camera. En als je de camera op de automatische stand laat staan, haal je er lang niet alles uit. En dat is best jammer. In slechts  vier lessen leer je anders kijken, dat klinkt heel simpel en dat is het eigenlijk ook wel, en fotograferen.”

Tijdens de cursus van drie avonden en een praktijkochtend, raken cursisten vertrouwd met hun camera en leren ze hoe tegenvallende foto’s te verbeteren zijn. Naast theorie en een stukje techniek komen o.a. portret-, landschaps- en vakantiefotografie aan de orde.

Ook wordt aandacht besteed aan compositie, kleurgebruik etc. Leuk en leerzaam zijn de steekwoorden voor de cursus. Voor de cursus die op 6 januari start is nog een aantal plaatsen vrij. Mochten de data van de cursus niet uitkomen: privélessen zijn ook mogelijk.

De lessen worden gegeven in de studio van Dook van Gils aan de Vermeerstraat 11b. Het maximaal aantal deelnemers is acht, zodat aan alle cursisten voldoende aandacht besteed kan worden. Voor opgave of informatie: 0529-451150 of 06-152 777 70.

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten