Lentefeest met kabouter Thijm

De lente komt eraan! Alle diertjes worden wakker uit hun winterslaap. De bloemen gaan weer bloeien en de blaadjes komen weer aan de bomen. Het is tijd voor het grote lentefeest van het dierenbos! Kabouter Thijm is er ook.

We gaan met elkaar muziek maken voor de bloemen. Het egeltje wakker zingen en slingers maken voor het lentefeest. Samen met elkaar gaan we op woensdag 4 maart in de bibliotheek in Ommen de lente ruiken, horen, zien, voelen én proeven.

Meedoen

Het lentefeest is voor kinderen van 0–4 jaar. Meedoen is gratis, er zijn 20 plekjes. Aanmelden is nodig (www.bibliotheeksalland.nl/kabouter), en: vol is vol. Het begint om 10.00 uur.

Voorlezen

Voorlezen is fijn en gezellig, en bovendien heel belangrijk! Het is erg goed voor de taalontwikkeling. Lees kinderen voor en ze lezen later beter, en met meer plezier. Daardoor begrijpen ze teksten beter, en hebben ze meer succes op school.

Boekstartcafé

In de bibliotheek in Ommen is elke eerste woensdag van de maand het Boekstartcafé, voor kinderen die nog niet naar school gaan. Er wordt altijd voorgelezen, en verder zijn er steeds wisselende leuke activiteiten.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten