Floris Buitenhuis nieuwe trainer OZC Dames 1

In de persoon van Floris Buitenhuis heeft OZC een nieuwe trainer gevonden voor het eerste Damesteam. Met ingang van het seizoen 2020/2021 staat Buitenhuis voor de groep van OZC Dames 1. Met deze aanstelling beëindigt Buitenhuis zijn huidige functie als assistent-trainer bij OZC Heren 1. Met deze overgang van Buitenhuis naar de eerste damesselectie hoopt OZC speelsters individueel én het team verder te ontwikkelen.

Na zijn actieve spelersloopbaan bij achtereenvolgens SV Dalfsen, FC Zwolle, HHC Hardenberg, Be Quick ‘28, SVZW en OZC stopte Buitenhuis drie jaar geleden bij de hoofdmacht van de geelhemden en ging hij  lager spelen in het derde elftal. Om te ontdekken of het trainerschap iets voor hem is, ging hij dit lopende seizoen aan de slag als rechterhand van hoofdtrainer Berger.

Als speler verdiende Buitenhuis vooral zijn sporen als speler van HHC Hardenberg en Be Quick Zwolle. Daar groeide hij uit tot een landelijk bekende aanvallende middenvelder en stond hij wekelijks op het veld met coaches op hoog amateurniveau. Deze ervaringen neemt hij mee in zijn eigen trainerschap.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten