Vitaal blijven in coronatijd!

Het coronavirus heeft een grote impact op het werkende leven van iedereen en heeft het dagelijks leven er niet gemakkelijker op gemaakt. Dit stelt bedrijven en organisaties voor grote uitdagingen: hoe houd je iedereen gezond, betrokken, gemotiveerd en positief.

Mensen zitten zelf ook met vragen, denk aan: Hoe zorg je nu het beste voor jezelf? Hoe blijf je vitaal? Thuiswerken, afleiding, ander leef- en dagritme, geen sociale verplichtingen, eventueel de kids vermaken en natuurlijk een ander eet- en beweegpatroon kunnen het leven nu even ingewikkeld maken.

Gelukkig zit The Vital Company niet stil. De afgelopen twee weken zijn ze druk bezig geweest met het ontwikkelen van een webshop met diensten en producten die juist nu het verschil kunnen maken. ‘Ik ben trots op het resultaat. Ik vind het mooi om te zien dan iedereen bij ons zo hard heeft gewerkt om onze diensten te digitaliseren en online te krijgen zodat wij ook nu kunnen doen wat wij het liefste doen, mensen helpen om vitaal te leven’ aldus Sven Koelen, directeur van The Vital Company.

Ze bieden voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten corona-proof diensten en producten aan. Deze opties stimuleren en activeren de medewerkers van hun klanten om juist nu te werken aan de eigen gezondheid, mentale veerkracht, weerstand en motivatie.

In de nieuwe webshop worden diverse oplossingen aangeboden om thuis ook fysiek en mentaal in balans te blijven. Juist nu is het belangrijk om aandacht te geven aan je eigen gezondheid en mindset. ‘Hoe vitaler je bent, des te beter is je weerstand. Dit geldt doorgaans altijd, maar nu is het nog belangrijker om de impact van COVID-19, het coronavirus te verkleinen.’ Aldus Sven.

Kortom: The Vital Company biedt nu ook online oplossingen aan voor zowel de zakelijke klant om medewerkers vitaal, gemotiveerd en betrokken te houden als voor particulieren die nu extra aandacht willen geven aan de eigen gezondheid en mindset.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten