Sportrijk komt weer in beweging

Het coronavirus heeft gezorgd voor een onwerkelijke tijd met een ontwrichtende invloed op de gehele samenleving. Het virus heeft het normale leven stilgezet en de economie en diverse branches, waaronder de sport, hard geraakt.

Zo werd ook de Ommense sportschool Sportrijk fit & gezond half maart geconfronteerd met een plotselinge sluiting van de deuren. Om hun leden tegemoet te komen en toch te laten bewegen zorgen on-line filmpjes en workouts  ervoor dat er thuis gesport kan worden.

De laatste persconferentie heeft aangegeven dat de sportscholen pas 1 september weer open mogen. Dat duurt helaas nog even. Maar het positieve nieuws is, dat er ook ruimte is voor onderhandelingen en aanpassingen. En het aantal personen is van 1 naar 10 gegaan.

Dat betekent, dat Sportrijk naast de al eerder toegestane sportlessen voor de jeugd t/m 18 jaar en de 1 op 1 personal training aan volwassenen het aanbod weer wat kan verruimen.

Vanaf 11 mei biedt Sportrijk voor maximaal 10 personen en met inachtneming van de 1,5 meter maatregel CrossFit, CrossKids, personal training, Bodyvital en Bodyrun lessen aan.

Alle lessen worden in de buitenlucht rondom de sportschool en volgens de regels van het RIVM gegeven. Meer informatie en opgave voor deelname is te vinden op www.sportrijk.nl.

Op dit moment wordt tevens nagedacht over de invulling van meer buitenlessen voor maximaal 10 personen met bijvoorbeeld Pilates, Bodyshape en Bodypump vanaf 1 juni.

Speciaal voor niet leden die graag willen sporten zijn er 10 en 5 ritten kaarten te koop die drie maanden geldig blijven. Kortom Sportijk komt weer in beweging, wie doet er mee?

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten