Open tuinen weekend Groei & Bloei Ommen e.o. op 29 en 30 augustus

Elk jaar organiseert het tuinteam van Groei & Bloei een open tuin weekend in de Nationale tuinweek in juni. Dit kon dit niet door gaan. Voor alle tuinliefhebbers in de regio Dalfsen, Hardenberg en Ommen die de open tuinen hebben gemist kunnen we meedelen dat we een variant hierop in het laatste weekend van augustus organiseren.

Van een 13-tal particuliere tuinen zetten de eigenaren in dat weekend hun tuinhek open. Bezoekers kunnen dan genieten van hun bloemen, planten en van hun verhalen.

Als tuinteam zijn altijd blij dat er steeds weer mensen zijn die hier aan mee willen werken. Op de website van Groei&Bloei Ommen is alle informatie over de tuinen die deelnemen te vinden.

Hier staan ook de afspraken die we met elkaar maken om ervoor te zorgen dat het bezoek aan de tuinen wordt gestroomlijnd.

Vanzelfsprekend houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, waarbij we samen de afstandsmaatregel van 1.5 meter en het aantal bezoekers per tuin in de gaten houden.

De te bezoeken tuinen zijn te vinden op de website van Groei&Bloei Ommen https://ommen.groei.nl/activiteiten-actueel/open-tuinenweekend-29-30-augustus-2020/

De tuinen zijn te herkennen aan de tuinvogel met een “Open-tuin bordje”. Tussen 10.00-17.00 bent u van harte welkom!

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten