Open tuinen in Ommen en omgeving

Komend weekend kunnen tuinliefhebbers weer tal van ideeën tijdens de Open Tuinen Ommen en omstreken. Drie dagen lang zijn verschillende tuinen opengesteld voor het publiek.

Groei en Bloei afdeling Ommen heeft ook dit jaar weer een aantal nieuwe tuineigenaren bereid gevonden om hun tuin open te stellen. Het gaat om grote en kleine tuinen van 21 gepassioneerde tuineigenaren in de regio Ommen, Dalfsen en Hardenberg.

Voor liefhebbers van tuinen een mooie gelegenheid om bijzondere bloemen en plantencombinaties te ontdekken en andere tuinliefhebbers te ontmoeten, tips en trucs uit te wisselen en vernieuwende ideeën op te doen voor de eigen tuin. Er is een heel gevarieerd aanbod voor tuinliefhebbers uit de regio en voor toeristen die hier hun vakantie komen doorbrengen.

Een boekje met korte beschrijving en foto van de deelnemende tuinen is te koop bij: De Read Shop Kruisstraat 3 Ommen en Bloemendalstraat 10 Dalfsen, Primera Bermerstraat 10 Ommen, Prinsenstraat 5c Dalfsen en Julianastraat 34 Dedemsvaart, Bruna Voorstraat 12 Hardenberg, Shell benzinestations in Ommen en Hardenberg. De routeboekje kost € 5,00 en is tevens het toegangsbewijs voor alle tuinen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten