De Barones Winter Drive-in

Na het succes van de asperge drive-in in het voorjaar, gaat de Barones er dit najaar ook weer vol voor. Een kop warme choco, huisgemaakte snert, een snelle hap of een compleet plategerecht. Een ruime keuze aan lekkers te vinden in de Barones Winter Drive-in.

De aangescherpte maatregelen betekende helaas weer een sluiting voor ons restaurant. Maar, dat betekent niet dat gasten niet meer van het Barones gevoel kunnen genieten! In de Winter Drive-in bieden zij op een veilige manier onze heerlijke gerechten aan.

Een kop warme chocolademelk met huisgemaakte apfelstrudel na een lange herfstwandeling of de heerlijke huisgemarineerde spareribs die zo van het bot af vallen, het is een feestje in de sfeervolle Barones Winter Drive-in. Maar dan ook écht een feestje, want ook aan de muzikale omlijsting en prachtige aankleding is gedacht.

Ze staan op vrijdag, zaterdag en zondag voor iedereen klaar vanaf 14:00. Vooraf een bestelling plaatsen is niet nodig, zij bereiden de dranken en gerechten a la minute. Vervolgens kan je op de parkeerplaats de gerechten lekker opeten of doorrijden naar huis om daar te genieten.

Mocht je thuis wensen te genieten van een Barones Borrelbox of de Barones High tea box, dan ontvangen zij wel graag tijdig je bestelling. De diverse boxen zijn ook buiten de openingstijden van de Winter Drive-in te bestellen en af te halen, maar enkel op reservering.

Openingstijden van de Barones Winter-Drive in;
Vrijdag en zaterdag 14:00 tot 20:00
Zondag 14:00 tot 19:00

En al helemaal leuk, aankomend weekend zijn de pieten van Sinterklaas aanwezig vanaf 15:00 tot 17:00. Zij hebben iets lekkers voor alle kinderen in de drive-in!

Meer informatie kunt u vinden op www.debaronesdalfsen.nl/menu/ of neem contact op via nummer 0529 435 666. #Supportyourlocals

Foto (C): Robert Westera

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten