VriendenLoterij steunt KIOS ‘45 uit Sibculo met 5.000 euro

VriendenLoterij steunt KIOS ‘45 uit Sibculo met 5.000 euro
Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor KIOS ‘45 uit Sibculo! De korfbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. KIOS ‘45 gaat het geld gebruiken om het dak van het clubgebouw te vervangen.

Sander Leemhuis, voorzitter van KIOS ‘45: “Fantastisch! Wij hebben een oud clubgebouw waarvan het dak momenteel lek is. Dankzij de bijdrage van de VriendenLoterij kan het dak er nu écht af!”

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Structurele financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten