Piercingsshop LMPiercings opent de deuren

De eigenaren Leon en Miranda van LMPiercings.nl openen naast hun webshop vanaf medio december een fysieke piercingsshop in de kern van Coevorden. “Na 10 jaar online ervaring bieden wij iets bijzonders, van piercings tot alledaagse sieraden. Onze kracht ligt in ons team, waarbij klantvriendelijkheid voorop staat.”

In de ruim 10 jaar ervaring hebben Leon en Miranda een leuk team opgezet die allen al geruime tijd in dienst zijn. Door de toenemende vraag aan een fysieke winkel van huidige klanten werd gekeken of een fysieke winkel in de kern van het winkelgebied een mogelijkheid was. Na een grote verbouwing is het dan nu tijd om het prachtige gerenoveerde pand ook in de regio onder de aandacht te brengen. De winkel is gezellig, toegankelijk en sfeervol ingericht. “Omdat we alles eerst alleen online deden, weten veel mensen nog niet dat wij hier zitten. Iedereen is welkom en kan zo binnen komen lopen, transparantie naar onze klanten vinden wij belangrijk.”

Vol enthousiasme staat het team klaar om klanten te ontvangen en de vooroordelen weg te nemen van een piercingsshop. “We zijn interessant voor jong en oud, door onze persoonlijke aanpak en ons zeer uitgebreide kennis en assortiment. Naast diverse piercings vind je bij ons namelijk ook verschillende sieraden: van horloges en kettingen tot oorbellen en armbanden.”

LMPiercings heeft 5500 unieke producten op voorraad, maar die worden niet allemaal uitgestald in de winkel. “In de winkel staat een ervaren team klaar voor het helpen en begeleiden van klanten. Het team is opgeleid tot het zetten van piercings: van oorpiercings en tepelpiercings tot navelpiercings. Ook is er een bestelzuil voorzien van touchscreen in de winkel aanwezig waarmee producten besteld kunnen worden, mochten deze niet in de winkel liggen.”

Door de online verkoop is LMPiercings een van de grootste online piercingswebshops met klanten binnen heel Nederland, België, maar ook binnen Duitsland. Met de fysieke winkel willen we ook klanten uit Ommen en Hardenberg naar Coevorden trekken. “We willen graag dat mensen uit de regio hier ook naartoe komen. We hopen op meer aanloop en hebben alles onder 1 dak: het piercen, de verkoop, het advies en de gezelligheid. Eigenlijk zou het het mooiste zijn als mensen langslopen en binnenkomen waarbij de donkere vooroordelen van een piercingsshop verdwijnen.”

Kom langs en ervaar waarom wij één van de grootste piercingwebshops zijn van Nederland. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor een mega-actie tijdens de officiële opening.

Zien we jou snel bij LMPiercings?

LMPiercings
Friesestraat 20, Coevorden
Tel: 085-7826886
www.lmpiercings.nl

Artikel delen:
Gerelateerde berichten