Felicitaties voor initiatiefnemer jarige OudOmmen.nl

Taart en bloemen waren er dit weekeind voor Tjeerd de Leeuw uit Ommen. Een felicitatie om de viering van het derde lustrum van de website OudOmmen.nl niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Op 17 april 2021 was het namelijk exact 15 jaar geleden dat het web-archief-platform OudOmmen.nl voor het eerst online ging. Voor de redactie van het Ommer tijdschrift De Darde Klokke aanleiding om initiatiefnemer Tjeerd de Leeuw in het zonnetje te zetten. Zowel OudOmmen.nl als De Darde Klokke zetten zich in voor de historie van de gemeente Ommen en omstreken. Beide instanties werken ook intensief samen. Zo staat bijvoorbeeld het hele archief Van de Darde Klokke online op de website OudOmmen.nl.

Al 15 jaar wordt er dus hard gewerkt, met Tjeerd de Leeuw als drijvende kracht, aan informatievoorziening over de historie van Ommen en de omgeving.

Mijlpaal
Voor het bereiken van deze mijlpaal sprak Harry Woertink namens De Darde Klokke de felicitaties uit aan De Leeuw en zijn team en hoopte op nog vele jaren goede samenwerking. De slagroomtaart was opgesierd met het speciale jubileumlogo “Oud Ommen.nl 2006 – 2021 – 15 jaar”.

Foto: Taart voor Tjeerd de Leeuw in verband met viering van 15 jaar OudOmmen.nl

Artikel delen:
Gerelateerde berichten