Geschiedenis staat nooit stil bij www.OudOmmen.nl

Het 10-jarig bestaan van de website OudOmmen.nl was vrijdag 13 mei 2016 aanleiding voor een gezellig feestje. Het bestuur van de Stichting OudOmmen.nl had hiervoor het Streekmuseum als locatie uitgekozen. De feestgangers die de mensen achter de (beeld)schermen van www.OudOmmen.nl kwamen feliciteren toefden in een gezellige- en bovenal historische ambiance

Enerzijds door de presentatie van nostalgische foto’s en films en anderzijds door de historische voorwerpen in het museum. Webmaster en initiatiefnemer van de website, Tjeerd de Leeuw werd speciaal in het zonnetje gezet voor zijn enorme inzet. “De site voorziet in een behoefte. Het zal moeilijk zijn voor anderen om de in de loop de jaren opgebouwde kwaliteit van deze website te overtreffen”, aldus Harry Woertink, namens De Darde Klokke. Marietje Luttekes zette als vaste bezoekster van de website Tjeerd de Leeuw in de bloemetjes om daarmee haar waardering uit te spreken.

De website wenste ze veel succes voor de toekomst. In het succes deelden ook Jan Lucas als voorzitter van de stichting Oud Ommen.nl. en penningmeester Gerrit Kleinjan. Ook het team van medewerkers werd niet vergeten. Alle belangstelling en positieve geluiden streelden Tjeerd de Leeuw. “Uit de reacties van de websitebezoekers blijkt dat de website breed wordt gewaardeerd. Dat steunt ons om op de ingeslagen weg door te gaan. Er staan telkens nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de website te wachten. Nieuwe ontwikkelingen die we zoveel mogelijk ten goede te laten komen aan de website. We steken graag energie in de website om op deze wijze een bijdrage te leveren aan het zichtbaar maken van de geschiedenis van Ommen en omstreken. Geschiedenis staat nooit stil”, aldus Tjeerd de Leeuw.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten