Bertus en Edith Dunnewind van de Dunnewind Groep en Mans Zandman en Rien Steen van Ommer Automaten, gezamenlijk aan tafel na ondertekening van hun sponsorcontract met FC Ommen.

Eerste Gouden sponsoren tekenen contract met FC Ommen

Het was een komen en gaan op sportpark Westbroek op zaterdagmiddag 22 mei. FC Ommen kreeg bezoek van haar gouden sponsoren. De nieuwe sponsoren waren uitgenodigd om de sponsorcontracten te ondertekenen.

Op de achtergrond heeft de commissie Sponsoring sinds de verkenning van de fusie al vele gesprekken gevoerd met huidige sponsoren van JCO, OVC ’21 en OZC en daarnaast ook met potentiële nieuwe sponsoren. Deze middag was de eerste van meerdere waarop de nieuwe vereniging en haar gouden sponsoren de samenwerking willen vastleggen.

FC Ommen is er trots op (en dankbaar) voor dat de hoofdsponsoren van OVC ’21 en OZC, Ommer Automaten en de Dunnewind Groep heel veel vertrouwen hebben in de toekomst van de nieuwe vereniging. Mooi dat ze meedoen aan het gouden sponsor plan van FC Ommen.

Hetzelfde geldt ook voor de huidige hoofdsponsor van OZC, Heuver banden en zeker ook voor Boeve Afbouw, dat voorheen ook al jarenlang beide verenigingen als grote bordsponsor ondersteunde.

De vijfde gouden sponsor van FC Ommen, De Brug Vastgoed, is ook al één van die sponsoren die er nu ook, net als de andere gouden sponsoren, een tandje bijzet.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten