Bibliotheek Salland weer helemaal open

Vanaf maandag 27 september (morgen) zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig geopend. Om de bibliotheek binnen te mogen, is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Ook vervalt de maximale hoeveelheid bezoekers en is het afgelopen met de ongezellige looproutes en afgeplakte werkplekken. “Schoolklassen kunnen weer samen boeken komen ruilen. Deelnemers van cursussen of bezoekers van het Digitaal Café kunnen weer gewoon aanschuiven. We zijn erg blij dat de Bibliotheek vanaf maandag weer zo toegankelijk wordt als we graag willen zijn”, zegt directeur-bestuurder Sabine Tielenius Kruythoff. Wat daarbij ook helpt, zijn de ruime extra openingsuren zonder personeel, in Ommen en Olst.

In de Bibliotheek vindt men naast boeken talloze andere mogelijkheden om te genieten, te leren, werken, informatie te vinden of te ontspannen. Leden kunnen materialen lenen, maar elke Bibliotheek is ook vrij toegankelijk voor iedereen. De Bibliotheek Salland heeft vestigingen in Raalte, Ommen, Olst, Wijhe en Heino. De openingstijden zijn te vinden op www.bibliotheeksalland.nl.

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten