Opening nieuwe winkel Gewoon Ziezo in Coevorden

Pianne Kampman uit Coevorden opent op vrijdag 12 november haar nieuwe winkel Gewoon Ziezo. Het pand verrijst aan de Friesestraat 18.

 

Kampman is geboren en getogen Coevordenaar. Ze werkte als projectcoördinator in de interieurbouw en heeft al een aantal jaren de webwinkel Gewoon Ziezo. Nu is het tijd voor een winkel in de winkelstraat van Coevorden. Bij Gewoon Ziezo kan men terecht voor lifestyle-producten, muurcirkels, kussens, tuinposters, behang met print en nog veel meer. Een klant kan met een foto komen en Kampman gaat dit verwerken. Zo heeft de klant een ‘uniek exemplaar’. Daarnaast werkt ze samen met andere bedrijven voor interieur en inrichting. Zo heeft ze de afgelopen maanden gewerkt aan de nieuwe locatie van Kapsalon Mooi in Coevorden.
Bij Gewoon Ziezo kan men ook terecht voor het maken en bedenken van printspecials voor gevelborden, raamstickers, vlaggen, plexiglas, wanddecoratie en meer. Tevens zijn er onder meer interieur-artikelen.

Kampman is bij dit pand terecht gekomen doordat ze een aantal keren door de stad is gelopen om te kijken welke panden leeg stonden en wat voor haar een goede locatie is. Door contact te zoeken met het centrummanagement is het balletje snel gaan rollen en is ze in contact gekomen met de pandeigenaar. Na het gesprek met de pandeigenaar zijn ze er snel uitgekomen.

De opening van Gewoon Ziezo is tegelijk met de Sinterklaas-intocht op 13 november. Voor de eerste 150 klanten staat een mooie ‘goodiebag’ klaar. De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Er is geen koopavond. De maandag is op afspraak voor zakelijke klanten.

 

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten