New Years Ice Bucket Challenge in Dalfsen als alternatieve Nieuwjaarsduik

Vanwege alle coronamaatregelen en risico’s is er op 1 januari 2022 geen nieuwjaarsduik in de Vecht. Om het nieuwe jaar toch fris aan te vangen en de strijd tegen de ziekte ALS te steunen, heeft de organisatie wel een alternatief bedacht namelijk: de zogeheten thuisduik. Dat meldt de site Vechtdalcentraal.nl.

 

De opzet is om op 1 januari aanstaande om precies 12.00 uur één, twee of meer blikken water of een emmer koud water over jezelf heen te gooien of te láten gooien. “Zet het water vooraf een tijdje in de koelkast voor de juiste temperatuur of gooi er een zak ijsklontjes in en doe mee met de alternatieve New Years Ice Bucket Challlenge!”

Doe je mee én steun je de strijd tegen ALS? Maak dan in ieder geval het deelnamebedrag van 15 euro per persoon over en ook het sponsorgeld dat je verzamelt. Dit mag naar het ALS Team Dalfsen: NL24 RABO 0325 1579 79 tnv. B. Bos (dit nummer wordt door het Team Dalfsen uitsluitend voor ALS-gelden gebruikt).

Op de site van UNOX www.unox.nl/nieuwjaarsduik is er overigens een wikkel te downloaden die men om een leeg blik of lege emmer doet.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten