De Kleine Wolf wint titel Camping van het Jaar

Camping De Kleine Wolf in Stegeren is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. Dit is gisteren (woensdag 12 januari) bekendgemaakt tijdens het online event Camp to Future van de ANWB. In 2020 won De Kleine Wolf ook al deze titel. Dat melden de ANWB en de camping zelf.

 

De Camping van het jaar-verkiezing is een jaarlijkse publieksverkiezing van de ANWB waarbij kampeerders zelf hun stem konden uitbrengen op hun favoriete camping. Bijna 26.000 kampeerders hebben hun stem uitgebracht en hebben onderdelen als animatie, eten en drinken, gastvrijheid, prijs-kwaliteitverhouding, sanitair, service, speel- en sportactiviteiten en zwemmen beoordeeld. De Kleine Wolf scoort het hoogst van alle campings en mag zich daarom de fijnste gezinscamping van Nederland noemen.

Anne-Sophie en Peter Kamphuis van Camping De Kleine Wolf zeggen ‘enorm trots en vereerd’ te zijn dat hun camping heeft gewonnen. ,,Wij blijven investeren in de wensen van de gasten, dat is echt onze kracht en aan de top blijven is onze ambitie. Trends en ontwikkelingen houden we nauwlettend in de gaten, maar we blijven vooral dicht bij onszelf. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach op het gezicht van je kinderen en de tijd voor jezelf. Wij pakken deze kleine dingen groots aan en dat maakt ons uniek.”

Artikel delen:
Gerelateerde berichten