Camping de Kleine Wolf maakt kans op titel ‘Camping van het jaar 2016’

De ANWB heeft Camping de Kleine Wolf geplaatst op een top 10 lijst voor de verkiezing ‘Camping van het Jaar 2016’. Er kan gestemd worden op www.campingsvanhetjaar.nl. De stemronde loopt tot 1 november 2015.

Winnaar
Uit deze stemronde komt een top vier van de campings die de meeste stemmen hebben gekregen. Een jury, bestaande uit de ANWB-campingspecialisten en kampeerders, kiest uit deze vier campings de winnaar die op het ANWB-Kampeergala tijdens de Vakantiebeurs Utrecht in januari 2016 bekend worden gemaakt.

Prijzen
Luxe, comfort en kwaliteit zijn de pijlers van De Kleine Wolf. Camping de Kleine Wolf is een vijf sterren camping, wat hen onder andere de predicaten ADACSuperplatz, ANWB-Eurotopcamping en beste kindercamping van Europa in 2011 opleverde. Tevens hebben zij in 2013 de ANWB innovatie-award in ontvangst mogen nemen. Ondanks dat de camping al vele mooie prijzen op haar naam heeft staan, is de directie van camping De Kleine Wolf nog steeds erg dankbaar voor elke prijs die zij in ontvangst mag nemen.

Overdekt speelparadijs
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een overdekt speelparadijs; het Indoor Family Fun Speelparadijs. Dit is de perfecte locatie voor kinderen van 0 tot 12 jaar om zich te vermaken als de weersomstandigheden ongunstig zijn. Er komt een zone voor kinderen van 0-4 jaar, een zone voor kinderen van 4-8 jaar en een zone voor kinderen van 6-12 jaar. Kinderen kunnen er spelen, klimmen en klauteren met hoogtes tot tien meter. Op 25 maart 2016 moet de bouw van het speelparadijs gereed zijn. De indoor speelhal zal te zijner tijd ook geopend worden voor dagrecreanten; dat betekent dat ook gasten uit de omgeving welkom zijn.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten