Wie biedt Mexicaanse María of Italiaanse Sergio een gezellig thuis in Ommen?

Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode van drie tot tien maanden ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur, taal en tradities. De scholieren wonen bij Nederlandse gastgezinnen en gaan naar de middelbare school. “Wordt u gastgezin voor één van deze studenten en biedt u hen een warm thuis? In het voortgezet onderwijs in Ommen, waar internationalisering een steeds belangrijker thema wordt, zijn de studenten welkom.”

Er komen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld naar Nederland, uit maar liefst twintig verschillende landen. Zo ook María uit Mexico (foto), zij is graag omringd met haar familie en ze is bijna dagelijks te vinden op de tennisbaan. De muzikale Sergio uit Italië zal ook naar Nederland komen. Hij speelt elektrische gitaar en kookt graag. Maar ook de creatieve Guillermina uit Argentiniëen de Taiwanese Bo Kai zijn erg nieuwsgierig naar de Nederlandse geschiedenis en zouden graag een tijdje in Nederland wonen. “Gaat u met één van hen ons land verkennen of bent u nieuwsgierig geworden naar de andere buitenlandse studentenBezoek de website om kennis te maken met alle studenten die deze zomer naar Nederland komen.”

Bent u nieuwsgierig geworden naar de andere buitenlandse scholieren en/of het High School Holland programma? Neem voor meer informatie contact op met het High School Holland team via highschoolholland@travelactive.org, bel gerust naar 085 222 4810 of bezoek de website. 

 

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten