Aanjaagfonds Evenementen succesvol in Coevorden; nieuwe aanvragen mogelijk vanaf september

Na een lastige periode raakt de evenementenkalender weer gevuld met festivals, actieve evenementen en cultuur. Ook de beoordelingscommissie van het ‘evenementen aanjaagfonds’ in Coevorden merkt dat het aantal aanvragen weer op gang komt. Afgelopen periode zijn diverse evenementen financieel ondersteund uit het Aanjaagfonds Evenementen en vanaf september kunnen er weer nieuwe aanvragen worden ingediend.

 

Clubmanager Niels van der Weerd van DGC De Gelpenberg zegt ‘erg blij’ te zijn met de bijdrage voor het internationale Golftoernooi dat in september plaatsvindt in Aalden. “Wij zijn blij met de bijdrage van de gemeente. Met het toernooi zetten we de gemeente op de kaart en zorgen we voor veel bestedingen in de horeca en verblijfsaccommodaties om ons heen. We worden gestimuleerd om samen te werken en om te vernieuwen.”

Ook wethouder Cultuur en Recreatie Bea Meppelink is blij met de nieuwe energie in Coevorden: “Gelukkig hebben we weer een aantal mooie evenementen kunnen ondersteunen. Juist na zo’n moeilijke tijd willen we organisatoren graag helpen hun evenement en Coevorden op de kaart te zetten.”

In september kunnen er weer aanvragen gedaan worden. De bijdrage is maximaal 30 procent van de begroting, tot een maximum van 5000 euro. Belangrijke criteria zijn samenwerking, onderscheidend vermogen en het trekken van bovenlokaal tot (inter)nationaal publiek.

 

Meer informatie op www.coevorden.nl/aanjaagfondsevenementen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten