‘Zinderend tennistoernooi bij TC Ommen levert mooie winnaars op’

Het La Dolce Vita Dubbel Open toernooi, gespeeld in de week van 21 tot en met 28 augustus, is ten einde bij Tennis Club Ommen. “Zinderend was het in meerdere opzichten. In de eerste plaats omdat deelnemers die op de woensdag of donderdag de baan op gingen, temperaturen van boven de dertig graden moesten trotseren. In de tweede plaats zinderend, omdat iedereen vol voor de eerste plaats ging en er hard gestreden werd voor die eer. Vele partijen werden met een supertiebreak beslist.”

 

De club zegt ‘blij’ te zijn dat het goed verlopen is en dat er met de extreme temperaturen geen rare dingen zijn gebeurd. “Wij hebben het hitteprotocol gevolgd en naast parasols ook voor elke wedstrijd emmers met koud water op de baan geplaatst, zodat we onze deelnemers verkoeling konden bieden”, aldus Marjon Steen van de wedstrijdleiding. “Verder is er sportief gespeeld en was de sfeer relaxed. Het mooie weer deed de naam van het toernooi echt eer aan, want er werd tot in de kleine uurtjes nagenoten van de wedstrijden.”

Er werd gespeeld in de speelsterktes 4 tot en met 8 en deelnemers kwamen uit de hele regio. Veel bekende gezichten en ook enkele nieuwkomers deden mee. Alle uitslagen zijn te vinden op www.toernooi.nl.
De winnaars van elke categorie zijn:

GD4
Jordy Veldsink en Henrike Wesselink
DD5
Nienke Hoekman en Rianne Nijenhuis
GD6
Jeffrey en Michelle Ravenhorst
HD6
Bas Krom en Remko Pars
DD7
Joke Schuurman en Mariska Slomp-Schuurman
DD7 35+
Beanca van Aalderen en Renate Boon
GD7
Henk en Martina Kremer
GD7 35+
Ricardo Wattimena en Floor Geerlings
HD7
Antonio Giuliano en Benjamin Bisschop
HD7 35+
Harry Woesthuis en Gerard Geerts
DD8
Yvonne Hogenkamp en Anita ’t Jong
GD8
Bertus Groen en Jacolien Groen-Berkenbos
HD8
Antonio Giuliano en Marco Altena

 

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten