Nieuw seizoen culturele activiteiten in de Bibliotheek van Ommen

Zoals elk jaar organiseert Ccoba een serie culturele activiteiten in de Bibliotheek in Ommen. Het nieuwe programma is nu bekend.

 

Gisteren startte het seizoen met een wandeling door het Gagelmansveentje (foto). Dit hoogveengebied tussen Nijverdal en Hellendoorn is volgens het persbericht van Ccoba ‘een uniek en waardevol stuk natuur’. Sinds enige jaren wordt het onderhouden door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Vanaf oktober tot en met maart is er elke tweede dinsdag van de maand een culturele avond. De thema’s variëren van muziek en schilderkunst tot architectuur, natuur en meer. De lezing van oktober wordt gehouden door Peter Siwabessij en gaat over de Molukkers in Nederland.

In de Bibliotheek van Ommen is een gratis programmabrochure te verkrijgen. Het gehele programma is ook in te zien op www.bibliotheeksalland.nl/ccoba. Toegangskaarten kunnen online gereserveerd en afgerekend worden via de website van de Bibliotheek Salland of in de bibliotheek. Voor bibliotheekleden en Vrienden van Ccoba gelden gereduceerde tarieven.

 

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten