Vrouw van het jaar in Hardenberg wordt weer gekozen

Voor de derde keer organiseert de gemeente Hardenberg de verkiezing Vrouw van het Jaar. De gemeente ondersteunt hiermee het belang van Internationale Vrouwendag. Met de verkiezing zet de gemeente vrouwen in de schijnwerpers die een rolmodel zijn vanwege hun werk of hun maatschappelijke inzet. Kortom: vrouwen die anderen inspireren en motiveren.

Uit de 37 kandidaten die zijn aangemeld, heeft de jury drie vrouwen genomineerd: Gea van Dijk, Hilde Huijgen en Jante Oosting. Iedereen kan tot en met 5 maart stemmen op een van deze vrouwen via www.hardenberg.nl/vvhj. Op 8 maart wordt de Vrouw van het Jaar 2023 bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond in De Gashouder in Dedemsvaart.

Wethouder Linda Verschuur (foto): “In 2022 sloegen we de verkiezing over. Maar dit jaar zetten we inspirerende vrouwen weer in de schijnwerpers. Want voor andere vrouwen en meiden is het belangrijk dat zij zien waar vrouwen toe in staat zijn. Vooral als je die voorbeelden niet direct in je omgeving hebt. De verkiezing is dan ook vooral bedoeld om hier op een positieve manier aandacht voor te vragen. We hopen op veel stemmen op de drie genomineerden en veel publiek bij de feestelijke en inspirerende avond op 8 maart.”

 

Artikel delen:
Gerelateerde berichten