Basisschool De Dennenkamp viert de zomerfeest

Vrijdag 19 juni is het weer zover; dan organiseert openbare basisschool de Dennenkamp haar jaarlijkse zomerfeest. Tijdens het zomerfeest wordt het schoolplein omgetoverd tot een gezellig feestterrein boordevol leuke activiteiten.

 

De meesters en juffen richten een heus restaurant in waar bezoekers zich te goed kunnen doen aan lekker eten en drinken. Het feest start om 17.30 uur en eindigt om 20.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom.

 

Kinderen kunnen vissen vangen, grabbelen, hun behendigheid testen of zich lekker uitleven op het springkussen. De meiden van groep 7 en 8 richten een beautycentrum in waar ze nagels lakken, een “tattoo zetten” of kinderen zich kunnen laten schminken. En natuurlijk ontbreekt het Rad van Fortuin niet, waar de Ommer middenstand ook dit jaar weer mooie prijzen voor beschikbaar heeft gesteld. De leerlingen zijn de afgelopen weken ook zelf creatief aan de slag geweest. Tijdens het zomerfeest zijn deze mooie eigengemaakte spullen te koop. Kortom genoeg reden om een bezoek te brengen aan dit geweldige zomerfeest. Belangstellenden zijn tussen 17.30 uur en 20.30 uur van harte welkom bij obs de Dennenkamp, Tureluur 14 in Ommen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten