Foto: Vechtdal Centraal

Eerste Zomerfeest Witharen groot succes

De eerste editie van het Zomerfeest in Witharen is een groot succes gebleken. Op het terrein van gebouw Irene kon de basisschooljeugd vanaf 15.00 uur bezig met hutten bouwen, springen op de twee springkussens of spelen in de enorme berg zand. Na het spelen werden de kinderen voorzien van gratis patat door zalencentrum Witharen.

Het avondprogramma startte om 20:00 uur. DJ Erik Timmerman zorgde voor muziek, waarna de voetjes van de vloer gingen. Om 22:30 uur begon de veiling, het doel van deze veiling was om een geldbedrag binnen te halen waarmee de onkosten en daarmee de continuïteit van het feest gewaarborgd blijven.

Op de veiling werd geboden op onder andere: je gazon laten maaien door hoveniersbedrijf Arjan van der Veen (in string), een luxe hapjesschaal gemaakt door Jim`s showcooking, een middag hondentraining door Robin Hutten en een 50 liter vat bier, inclusief tap, van zalencentrum Witharen.

De veilingitems werden stuk voor stuk goed verkocht, waardoor volgend jaar gegarandeerd een vervolg komt op het Zomerfeest in Witharen. Elk jaar de tweede vrijdag van september! ‘Ik goa, ie ok?’

Artikel delen:
Foto's 6
Foto: Vechtdal Centraal
Foto: Vechtdal Centraal
Foto: Vechtdal Centraal
Foto: Vechtdal Centraal
Foto: Vechtdal Centraal
Gerelateerde berichten