Atelierweekend in het Vechtdal

Het weekend van 27 en 28 juni staat in het teken van het tweede atelierweekend in het Vechtdal. Een route door het prachtige Vechtdal. Tijdens dit weekend zijn geïnteresseerden van harte welkom op de verschillende locaties.

 

Dalfsen:
Bij Hannah van Schelven met keramiek en schilderijen.

Ommen:
Bij Betty Stokvisch, Claire Poutsma, Tom Lucassen, Ingeborg Honer, Thea Dijkema, Monique Meijer met keramiek, beelden, vilterijen en schilderijen.

Arrien:
Bij Jeroen Bijl met aquarel, tekeningen en schilderijen.

Balkbrug:
Bij de prachtige kunstnatuurtuin van Marie Louise Minke.

Sibculo:
Bij Harma Cellarius met brons en keramiek.

Hardenberg:
Bij Joke Dekker, Jaap Snel, Miny Wiersma, Lyda Boekholt, Fred Roest en Anita Meulenbelt met foto’s, schilderijen, keramiek en tekeningen.

Gramsbergen:
Bij Lettie Gerber met keramiek.

Al met al is er weer een grote diversiteit aan werken. Iedereen is uitgenodigd om met plezier kennis te maken met het werk van de ateliers en de manier waarop dat stand komt. Op elke locatie is de kunstenaar aanwezig. Soms voor een demonstratie maar altijd voor het verhaal bij het werk.

Bovendien gaat de route langs bijzondere en mooie plekken in het Vechtdal. De routekaarten liggen weer op de verschillende locaties, zoals winkels, gemeentehuis, campings en de VVV’s. Ze zijn ook bestellen via www.vechtdalkunst.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten